”U” Cluj – Concordia 1-1, un egal echitabil (Galerie foto)

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj și Concordia Chiajna au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul care a inaugurat etapa a 8-a a ligii a doua. Rezultatul este unul echitabil, oaspeții fiind în multe momente ale jocului echipa care a avut mai mult posesia mingii. Cele două oponente au încercat să ajungă cât ma repede în preajma careului advers, dar ocaziile importante au lipsit la cele două porți.

Abia în minutul 18 Pârvulescu a șutat periculos, dar mingea a lovit doar plasa laterală. Două minute mai târziu Intzidis a plasat mingea în vinclul porții lui Muțiu, dar reușita oaspeților a fost anulată pentru o poziție afară din joc. Tot trupa lui Florin Bratu a fost mai periculoasă și în minutul 41, după un corner, Telcean a fost aproape să devieze un balon în propria poartă. Muțiu a reținut și prima repriză s-a încheiat așa cum a început, 0-0.

În debutul actului secund ilfovenii au cerut penalti la o fază în care mingea părea că l-a lovit în braț pe Novac, arbitrul a lăsat jocul să continue. Presiunea la poarta lui Muțiu avea să se concretizeze în minutul 52 când Nsiah a pătruns în careul alb0negrilor, a inventat o pasă genială, cu călcâiul, pentru Lullaku și internaționalul albanez a făcut instrucție cu apărarea universitarilor înscriind la colțul lung, fără șanse pentru Muțiu.

Biceanu a avut șansa s închidă tabela cu un șut de la 30 de metri, dar încă o dată Muțiu a fost la post și și-a salvat echipa. Costel Enache a efectuate toate cele cinci schimbări permise de regulament în doar 10 minute și s-a dovedit inspirat. Proaspăt intrat în joc, Mânărean a profitat de marcajul larg al defensivei ilfovene și a restabilit egalitatea în minutul 72 cu un șut la colțul lung.

Barbu a tras în bară de la 25 de metri, iar Novac a prins și el un șut frumos, din voleu, însă nu au schimbat rezultatul de pe tabela de marcaj. Meciul s-a terminat la egalitate și Universitatea Cluj își continuă seria meciurilor fără eșec cu Enache pe bancă, aceasta fiind a șasea partidă consecutivă, 5 în Liga 2 și una în Cupa României.

”U” rămâne, deocamdată, pe poziția a doua a clasamentului, cu 14 puncte, trei mai puține decât Universitatea Craiova care nu va juca în această etapă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu