”U” Cluj a transferat-o pe Selena Demian și a renunțat la Diana Șamanț

Sursa foto: u-cluj.ro

Conducerea secției feminine de handbal a CS Universitatea Cluj a anunțat, joi, transferul jucătoarei Selena Demian. În vârstă de doar 19 ani, Demian joacă pe postul de inter stânga și a mai evoluat anterior la CS Minaur și CS Marta Baia Mare. În același timp staff-ul tehnic al echipei a renunțat la serviciile Dianei Șamanț.

Aceasta din urmă, pivotul echipei naționale de tineret a României, semnase cu Universitatea Cluj, la jumătatea lunii iunie a acestui an, un contract valabil pe un sezon cu opțiune de prelungire. În vârstă de 19 ani, Șamanț a început handbalul în anul 2010 la LPS Banatul Timişoara, iar în 2017 s-a transferat la Clubul Sportiv Marta Baia Mare. În sezonul precedent a evoluat pentru CS Gloria Bistriţa-Năsăud alături de care a atins faza sferturilor de finală ale Cupei EHF.

Startul noului sezon va avea loc pe data de 14-15 octombrie, locul de disputare a primei etape urmând a fi stabilit în zilele următoare. Consiliul de Administrație al FRH a hotărât ca prima etapă a campionatului să se desfășoare într-un singur oraș care să permită disputarea tuturor meciurilor în condițiile impuse de MTS. Pentru următoarele patru etape se va organiza un turneu în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie, iar etapa a șasea a fost programată pentru 18 – 19 noiembrie.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu