”U” Cluj a transferat, în sfârșit, un jucător de viitor

Internaționalul de juniori, Marius Ciobanu-Vanghele, este cea mai recentă achiziție a Universității Cluj. În vârstă de 18 ani, Vanghele a senat cu ”U” din postura de jucător liber, după ce în ultimele luni a evoluat pentru Unirea Slobozia.

Conform site-ului oficial al alb-negrilor, Vanghele poate evolua atât în compartimentul median ca mijlocaș dreapta, dar și pe poziția de fundaș dreapta. Jucătorul a crescut la academia celor de la FCSB, iar în 2017, după care a ajuns în curtea formației Academica Clinceni.

La începutul acestui sezon a debutat pentru echipa mare a ilfovenilor în Liga 1, într-o partidă cu Dinamo București. A bifat patru prezențe pentru Academica Clinceni până la finalul turului de campionat. În iarnă, Marius a ajuns în a doua divizie la Unirea Slobozia, unde a strâns 13 jocuri.

Anterior Universitatea Cluj a mai achiziționat 4 fotbaliști. Este vorba despre atacanții Albert Voinea, ultima oară la UTA, și Valentin Alexandru, de la Dunărea Călărași, mijlocașul Cristian Balgiu, de la Gloria Buzău și fundașul Costinel Gugu, ultima oară la FC U Craiova 1948, sunt noutățile Universității. Toți cei cinci jucători au semnat cu ”U” liberi de contract.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. equalizer says:

    ei bravos,l-ati adus si pe “van ghele”. Anul asta ascultati iara cum creste iarba in stadion. Nu promovati ca nu aveti nici nume de ardeleni si nici fotbal nu stiti.Ati venit la Cluj ca si sumudica de la cfr care s-a mirat cand a intrat in Cluj si nu i-avenit sa creada ca se afla in Romania.Asa e si cu viniturile astea,pana se acomodeaza si se trezesc se gata si campionatul.Daca ati fi adunat 11 studenti de pe la facultati ati facut o echipa mai buna si ati si promova. dati-l afara pe raduta primadata si faceti-l sofer la primarie.

Postaţi un comentariu