”U” Cluj a pierdut primul amical din noul an (Galerie foto)

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj a disputat, joi, primul meci test de la reluarea pregătirilor. Adversara universitarelor a fost Măgura Cisnădie care s-a impus cu scorul de 32-29. Gruparea sibiană, ocupanta locului 3 în Liga Națională, a început întâlnirea într-o formulă experimentală, iar clujencele au profitat de acest lucru și au reușit să termine prima repriză în avantaj, scor 17-15.

În partea a doua a meciului tehnicianul Alexandru Weber a trimis pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian” formula de bază și Măgura a trecut în controlul jocului. Clujencele au ajuns mai greu în situații care să pună în pericol poarta adversă, iar pe faza defensivă nu au reușit să oprească iureșul sibiencelor care au marcat de 17 ori și au întors rezultatul, încheind meciul cu un avans de trei goluri.

Sâmbătă, Univesitatea Cluj va mai disputa un meci amical, la Zalău, în compania echipei locale. Întâlnirea este programată de la ora 17:00, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” și se va disputa respectând normele de securitate sanitară și de prevenire a răspândirii virusului Sars-Cov-2.

Liga Națională de handbal feminin se va relua marți, 12 ianuarie, când Universitatea Cluj va întâlni formația Rapid București. Reamintim că după șase etape disputate ”U” Cluj se situează pe poziția a 15-a a clasamentului, ultima după retragerea echipei Crișul Chișineu Criș. Echipa nu are deocamdată antrenor, după demiterea lui Alexandru Curescu, de la sfârșitul lunii noiembrie, de pregătirea sportivelor fiind responsabil secundul Micola Sebastian.

Distribuie:

Postaţi un comentariu