”U” Cluj a pierdut la masa verde meciul din Cupa României

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Sâmbătă, 10 octombrie, rugbyștii de la Universitatea Cluj ar fi trebuit să dispute meciul cu CSM Știința Baia Mare contând pentru etapa a 4-a din Cupa României, însă brigada de arbitrii a decis victoria la masa verde pentru maramureșeni din cauză că oficialii Universității nu au putut prezenta rezultatele testelor COVID-19.

Cele două echipe și arbitrii au așteptat pe teren, conform regulamentului, sosirea rezultatelor ultimelor testări al universitarilor. Cum acestea nu au ajuns în timpul regulamentar, s-a fluierat finalul întâlnirii și s-a consemnat în raportul de joc victoria băimărenilor cu scorul de 5-0.

CSM Știința Baia Mare câștigă astfel, al doilea meci la masa verde după cel de săptămâna trecută când SCM Timișoara a renunțat să mai facă deplasarea în Maramureș după ce un jucător din lotul bănățenilor a ieșit pozitiv la testul COVID-19. În acest moment CSM Știința este lidera clasamentului grupei A, în vreme ce Universitatea Cluj și SCM Timișoara nu au niciun punct.

Meciul dintre ”U” și campioana în exercițiu a țării, Știința Baia Mare, ar fi trebuit să consemneze debutul noului staff tehnic al alb-negrilor. Conducerea secției a decis ca începând din această toamnă de echipă să se ocupe Cristian Săuan, în calitate de antrenor principal, ajutat de Romulus Boar, antrenor cu grămada, Ioan Teodorescu, antrenor 3/4 (treisferturi), iar preparatorul fizic al echipei universitare a fost desemnat Csaba Gal.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Razvan says:

    Debut cu stangul pentru toti! De Vasu ce sa mai zicem !!!

Postaţi un comentariu