”U” Cluj a pierdut din nou în fața unei nou promovate

Sursa foto: u-cluj.ro

Echipa feminină de handbal CS Universitatea a înregistrat al treilea eșec la rând, din tot atâtea meciuri disputate, în cadrul turneului de la Sfântu Gheorghe, al doilea din calendarul competițional stabilit de FRH pentru sezonul 2020/2021. Fetele lui Alexandru Curescu s-au făcut de râs și în fața nou promovatei Activ Prahova Ploiești, echipă înființată abia anul trecut, în fața căreia a pierdut cu 19-24.

Clujencele au preluat conducerea pe tabelă în minutul 2, după reușita lui Vizuete, dar prahovencele au egalat la faza imediat următoare. Universitatea a mai condus cu 2-1, 3-1 și 4-3, ultima oară în minutul 9, după care au fost egalate la 4 (min. 11), iar din minutul 13 echipa din Ploiești a trecut în avantaj pe tabela de marcaj și au gestionat perfect lipsa de viziune a trupei lui Curescu.

Până la pauză, ”U” s-a mai apropiat de trei ori la un gol diferență, dar ultima sirenă a primei reprize avea să consemneze scorul de 14-12 în favoarea celor de la Activ Ploiești. Tot Vizuete a încercat să dea semnalul unei posibile reveniri în joc a clujencelor, dar a fost doar un foc de paie, prahovencele reușind să se desprindă la 5 goluri, în minutul 52, și nu au mai avut emoții până la final.

„Asta nu e o surpriză, ci e o rușine, mi-e rușine să port tricoul de pe mine. Așa ceva n-am întâlnit în viața mea, o echipă plătită la zi nu merge să atace poarta, n-am cuvinte să explic ce s-a întâmplat. Fetele trebuie să se uite în oglindă și să decidă ce vor să facă, să joace handbal sau să stăm să ne uităm ce fac adversarii”, a declarat la finalul partidei antrenorul universitarelor Alexandru Curescu.

Pentru Activ Ploiești victoria în fața Universității este prima din istorie, în Liga Națională, în vreme ce clujencele își continuă seria de rezultate dezastruoase din ultimii ani. Vizuete (6 goluri), Dumitrașcu (5), Necula, Lazăr și Bărbos (câte 2), Masna și Ilie (câte un gol), au fost marcatoarele Universității. Clujencele încheie turneul de la Sfântu Gheorghe, marți seara, când vor întâlni cea de a patra nou promovată, CSM Galați. Meciul este programat de la ora 19:15.

Distribuie:

Postaţi un comentariu