”U” Cluj a pierdut al 9-lea meci în Liga Națională. O primă repriză excelentă, una foarte slabă

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal Universitatea Cluj a înregistrat al 9-lea eșec stagional în Liga Națională, scor 24-30 cu Dunărea Brăila, după ce la pauză avea două goluri în față (13-11).

Începutul a fost echilibrat, cele două oponente trecând pe rând în avantaj, în primele 20 de minute ale întâlnirii. Abia în ultima treime a primei părți universitarele au controlat jocul și au intrat la cabine în avantaj de două goluri 13-11.

Echilibrat a fost și debutul reprizei a doua, până în minutul 37 când s-a consemnat pentru ultima oară egalitate pe tabelă (16-16). A urmat căderea Universității și o evoluție tot mai elaborată a dunărencelor care s-au desprins la 4 goluri, în minutul 47.

Finalul de joc a fost previzibil, cu Dunărea în control și cu încercările clujencelor de a limita proporțiile scorului. Lazăr , autoare a 7 goluri, Chintoan (6), Necula și Cordoș câte 4 reușite, au fost principalele marcatoare ale Universității. Etapa viitoare ”U” va întâlni multipla campioană a țării CSM București, pe 9 martie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu