”U” Cluj a luat un jucător pus pe liber de Hermannstadt. Negociază și cu Grozav

La Universitatea Cluj campania de transferuri nu s-a încheiat. ”Șepcile roșii” au parafat al 12-a achiziție din această toamnă și se poartă negocieri și cu internaționalul Gicu Grozav. Până să ajungă la un acord cu atacantul de 27 de ani, ”U” s-a întărit în compartimentul defensiv prin achiziționarea lui Alexandru Coman.

Fost internațional de tineret, Coman are 26 de ani și a evoluat ultima oară la FC Hermannstadt alături de care a și promovat în Liga 1. A fost titular în primele șapte etape, apoi i s-a reziliat contractul fără nicio explicație din partea conducerii sibienilor. Fotbalistul evoluează pe postul de fundaș dreapta, dar a mai jucat și mijlocaș defensiv. ”În ultima zi de transferuri mi s-a spus că nu mai au nevoie de serviciile mele, fără să-mi spună şi de ce. Am reziliat de comun acord, chiar dacă mai aveam doi ani de contract cu ei. Mai am de primit bonusurile din acest sezon și prima de promovare, dar nu mi-ar fi convenit să stau fără să joc, nici dacă aș fi fost cu banii la zi”, a spus Coman pentru Digisport.

Conducătorii de la ”U” au profitat de situație și i-au pus pe masă un contract valabil pentru două sezoane. De-a lungul vremii, Coman a mai jucat la Juventus București, ALRO Slatina, Petrolul Ploiești, Ethnikos Achnas, în Cipru, FC Brașov, FC Voluntari și CS Balotești. Tot liber de contract este și Gicu Grozav. Și lui Universitatea Cluj i-a făcut o ofertă concretă, însă fotbalistul amână deocamdată răspunsul.

Grozav este unul dintre jucătorii preferați ai selecționerului echipei naționale, Cosmin Contra, dar a ratat dubla cu Muntenegru și Serbia, din Liga Națiunilor, tocmai pentru că în acest moment nu are echipă. Fotbalistul nu este străin de Cluj. A evoluat pentru ”U” în sezonul 2011/2012 în 25 de partide și a marcat 6 goluri. Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Petrolul Ploiești, Terek Grozny, Dinamo, Karabukspor și Bursaspor sunt celelalte echipe din CV-ul fotbalistului. În tricoul echipei naționale Grozav a bifat 25 de meciuri și a marcat 5 goluri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu