”U” Cluj a învins Slobozia și așteaptă jocul rezultatelor pentru a evita retrogradarea

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal Universitatea Cluj a câștigat, sâmbătă, cu scorul de 22-20 meciul disputat în penultima etapă a Ligii Națională, în compania formației HCM Slobozia. Succesul le-a asigurat matematic locul de baraj pentru menținerea în primul eșalon.

Meciul disputat în Sala Sporturilor ”Horia Demian” a fost echilibrat și presărat cu multe greșeli de ambele părți. Niciuna dintre echipe nu a reușit să se desprindă decisiv, astfel că, la pauză clujencele aveau un avantaj minim pe tabela de scor (11-10). Echilibrul și încrâncenarea s-au menținut și în repriza a doua, abia în finalul întâlnirii universitarele reușind să-și asigure victoria, grație unei evoluții foarte bune a Mihaelei Ani-Senocico.

Trupa antrenată de Alin Bondar poate să evite retrogradarea dacă înving în ultima etapă, în deplasare, la HCM Roman. Chiar și în acest caz, pentru a rămâne în Liga Națională clujencele au nevoie de o mână de ajutor din partea Măgurei Cisnădie care trebuie să învingă pe CSM Slatina, în ultima etapă. Pentru Universitatea au înscris în confruntarea cu HCM Slobozia: Ani-Senocico 9, Petruș 5, Lazăr 3, Boian 3, Chintoan 1, Vălean 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu