”U” Cluj a început cu un eșec categoric partea a doua a sezonului în Liga Națională de handbal feminin

Handbal_feminin_U Cluj
Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal Universitatea Cluj a fost învinsă categoric de Rapid București, scor 23-30, în primul meci oficial din noul an. Clujencele a făcut o primă repriză extrem de slabă ș au încasat nu mai puțin de 20 de goluri. Deloc inspirate în ofensivă și „adormite” pe faza de apărare, universitarele au găsit extrem de greu spații pe linia de 9 metri adversă, iar a pauză Rapid avea deja un avans de 9 goluri (11-20).

Repriza a doua a fost echilibrată. Fetele pregătite de Micola Sebastian s-au apărat foarte bine, dar au continuat să greșească în situațiile în care ar fi trebuit să înscrie, pentru a putea să întoarcă rezultatul. Vizuete, cu 6 goluri, Diana Lazăr (5) și Florina Chintoan (5) au fost principalele marcatoare ale Universității, într-un meci care a complicat și mai mult situația clujencelor în clasament.

Eșecul era unul previzibil în condițiile în care universitarele sunt pregătite de secundul Micola Sebastian, conducătorii secției de handbal feminin a Clubului Sportiv nereușind să găsească un nou antrenor după demiterea lui Alexandru Curescu, de la sfârșitul lunii noiembrie.

După șapte etape disputate din sezonul 2020/2021, ”U” Cluj se situează pe poziția a 15-a a clasamentului, ultima, cu zero pe linie. Clujencele au pierdut singurele puncte (câștigate oricum la masa verde), după retragerea din campionat a echipei Crișul Chișineu Criș, rezultatele acesteia fiind anulate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu