”U” Cluj a câștigat și și-a premiat jucătorii

Foto: Dan Bodea

Ultimul meci al Universității Cluj în Liga 3 s-a terminat, cum altfel, cu un nou succes, scor 4-1, în fața Industriei Galda. Citind doar scorul final, orice microbist ar fi tentat să creadă că întâlnirea nu a generat emoții jucătorilor lui Adrian Falub. În teren lucrurile au stat puțin diferit. E adevărat că doar în primele minute. Oaspeții au deschis scorul după o greșeală de poziționare defensivă.

Mureșan s-a trezit singur față în față cu veteranul Albuț și a deschis scorul. Fără replică imediată, Universitatea a fost aproape să încaseze și golul doi, dar Goronea a tras în bară, cu poarta goală. Ancorați încă în fotbalul romantic, de eșalon terț, universitarii nu au avut luciditatea necesară pentru a egala repede. Cordoș a ratat în două rânduri, iar Mureșan, scăpat singur spre poarta lui Albuț a fost blocat de acesta în ultima clipă.

Până la urmă a venit și descătușarea. În minutul 35 Cordoș a reluat cu capul în plasa porții lui Angeru, iar două minute mai târziu Ursu a stabilit scorul pauzei, 2-1 pentru Universitatea. La revenirea pe gazon, ambele echipe au părut cu gândul mai mult la vacanță decât la ultimele 45 de minute de joc. Ocaziile cu adevărat importante au lipsit. Și totuși, Ene a dus scorul la 3-1 (min. 59), iar Florescu a încercat o finalizare de efect câteva zeci de secunde mai târziu.

Intrat pe teren în locul lui Ene, Lemnaru (care a bifat cu această ocazie meciul 100 în tricoul lui ”U”) i-a dat o pasă excelentă lui Hordouan și acesta din urmă a stabilit scorul final. Momentul central al serii l-a reprezentat premierea căpitanului Gabriel Giurgiu care a jucat meciul cu numărul 200 pentru Universitatea.

Foto: Dan Bodea

Distribuie:

Postaţi un comentariu