”U” Cluj a bifat a 11-a achiziție, și-a prezentat lotul și un sponsor nou (Galerie foto)

Foto: Dan Bodea

La începutul săptămânii viitoarea Universitatea Cluj va disputa primul meci din noul sezon de Liga 2, în deplasare cu Aerostar Bacău. Prefațând debutul în noua stagiune oficialii clubului universitar au organizat un eveniment de prezentare a noului sponsor principal, dar și a cele mai noi achiziții, Ioan Filip, fotbalist cu două titluri naționale în palmares. Noul sponsor este una dintre cele mai importante companii de betting din România, iar parteneriatul cu Universitatea Cluj se va întinde pe trei ani.

„Suntem extrem de onorați că ne aflăm aici. Suntem aici pentru a susține ”U” Cluj să ajungă în top, acolo unde este locul acestei frumoase echipe. Ne dorim performanță, ne dorim ca acest club să ajungă în Liga 1 și suntem foarte încrezători că vom avea meciuri foarte interesante la Cluj.

Poate vă întrebați de ce acest parteneriat cu ”U” Cluj. Răspunsul este foarte simplu. ”U” deoarece această echipă face tradiție și fotbal aici, la Cluj, iar compania pe care o reprezint este unul dintre principalii susținători ai fotbalului românesc, iar de astăzi vom fi susținători ai fotbalului local din Cluj-Napoca”, a declarat Ramona Corobian, Senior Regional Manager Superbet.

La eveniment a fost prezent și antrenorul Adrian Falub care a prefațat noul sezon din eșalonul secund. Deși la începutul pregătirilor s-a vorbit de reconstrucția și întinerirea echipei, planurile oficialilor s-au schimbat, dovadă fiind transferurile unor jucători experimentați precum Gabriel Tamaș, Laurențiu Rus, Ioan Filip, sau Srdjan Luchin.

„Avem un lot competitiv, sunt încrezător. În primul rând trebuie să câștigăm meciuri. Dacă vom reuși sunt convins că vom putea să ne gândim mai departe, să prindem play-off-ul, acesta e principalul obiectiv. Sunt multe necunoscute în campionat, sunt echipe care și-au schimbat lotul. Cred că începutul de campionat va fi important pentru toată lumea și trebuie să luăm puncte. Nu te interesează cum joci, trebuie să iei puncte”, a spus Falub.

De la eveniment nu a lipsit legendarul Remus Câmpeanu. Acesta a fost invitatul de onoare al organizatorilor care i-au oferit și un tricou inscripționat cu numărul 5 pe care Câmpeanu l-a avut ca jucător.

Distribuie:

Postaţi un comentariu