“U” / Cine plăteşte clauza lui Teja?

Foto: Dan Bodea

Mihai Teja s-a întors la ”U”, iar mutarea antrenorului pe banca tehnică a vicecampioanei ASA Târgu Mureş nu mai este de actualitate, cel puţin până oficialii din “Oraşul florilor” nu vor găsi soluţia pentru a achita clauza de reziliere a contractului lui Teja cu Universitatea. Târgumureşenii au încercat la începutul acestei săptămâni să-l înlocuiască pe italianul Cristiano Bergodi şi au bătut palma cu Mihai Teja, dar antrenorul Universităţii a „uitat” să le spună mureşenilor că pentru a semna cu ASA, cineva trebuie să achita clauza lui de reziliere.

Readus la Cluj la începutul lunii noiembrie, din ordinul lui Florian Walter, Teja a fost primit cu suspiciune de suporteri, care l-au acceptat în cele din urmă. A condus echipa universitară vreme de 7 partide, perioadă în care a obţinut 4 victorii (consecutive), a obţinut un rezultat de egalitate şi a pierdut ultimele două meciuri din campionat. ”U” a terminat anul 2015 pe poziţia a 10-a a clasamentului, cu 23 de puncte, la 6 lungimi în urma Chindiei Târgovişte, ocupanta locului 6, ultimul care duce în play-off.

Revenit de la Târgu Mureş, după eşecul instalării lui pe banca ASA-ului, Mihai Teja a avut o întâlnire cu suporterii echipei clujene pe care i-a asigurat că nu va părăsi gruparea de pe Cluj Arena, şi că îşi va duce până la capăt contractul, scadent la vară.

Distribuie:

Postaţi un comentariu