U-BT și marea rivală CSM Oradea vor disputa două amicale

Foto: Dan Bodea

U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea vor disputa două partide amicale la sfârșitul acestei săptămâni. Dacă pentru alb-negrii aceasta este a doua perioadă de pregătire a viitorului sezon, pentru orădeni acestea sunt primele meciuri test ale toamnei. Ambele întâlniri vor avea loc la Cluj-Napoca, vineri și sâmbătă.

Accesul publicului la aceste meciuri nu va fi permis, în conformitate cu prevederile Ordinului comun emis de Ministerele Tineretului și Sportului, respectiv al Sănătății. U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea sunt echipele care domină baschetul masculin în întrecerile interne, cele două fiind de altfel și ultimele campioane ale țării din 2016 până în prezent.

Oficial, sezonul 2020/2021 va debuta în România pe data de 17 octombrie, prima competiție fiind Cupa României, competiție la startul căreia se vor alinia 13 echipe. U-BT a fost desemnată cap de serie în Grupa A, în care se va duela cu Dinamo Știința București, BCMU FC Argeș Pitești și CSM Galați. Faza grupelor se va desfășura pe sistemul fiecare cu fiecare în cadrul unui turneu. Grupele A și C se vor juca până pe 20 octombrie, iar Grupa B se va disputa până pe 21 octombrie. Reamintim că U-BT este deținătoarea trofeului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu