U-BT, nepregătită pentru Liga Campionilor

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Echipa masculină de baschet U-B Cluj-Napoca a pierdut meciul cu Igokea Alexandrovac, scor 75-82, în cadrul turneului de calificare în faza grupelor competiției. Alb-negrii au fost astfel, eliminați din Basketball Champions League. U-BT a început meciul prost și l-a terminat în aceeași manieră, demonstrând că nu are încă experiența necesară unor dueluri de asemenea nivel.

Echipa din Bosnia și Herțegovina a făcut legea pe teren încă din primul parțial pe care și l-au adjudecat cu 23-13. Diferența de 10 puncte nu a putut fi recuperată de trupa lui Mihai Silvășan, deși și-a adjudecat sfertul al doilea (18-15) însă, la cabine s-a intrat la scorul de 38-31 în favoarea adversarilor ardelenilor.

Nici repriza a doua nu a adus schimbarea de atitudine de care U-BT avea nevoie pentru a reveni în meci. Bosniacii au continuat să înscrie din toate pozițiile, în vreme ce de la U-BT doar Justin Edwards a părut conectat la importanța partidei. De altfel, americanul a fost cel mai bun om al clujenilor cu 22 de puncte și 7 recuperări. Patrick Richard și Donatas Tarolis au înscris și ei câte 15 puncte.

„Din păcate am pierdut calificarea în grupele Champions League. A fost un meci prost, nu avem scuze penru felul cum am evoluat în primele 30 de minute. Am jucat cu frică, nu am fost agresivi. I-am lăsat să își facă jocul și asta ne-a costat. Dacă vrem să ieșim campioni în România, trebuie să învățăm din aceste greșeli și să devenim o echipă mai rea. Trebuie să devenim o echipă care să știe să joace bine în momentele importante”, a declarat la finalul întâlnirii Mihai Silvășan, pentru site-ul oficial al clubului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu