U-BT începe seria meciurilor din turul 1, faza play-off

Foto: Dan Bodea

U-BT vor întâlni la sfârșitul acestei săptămâni formația CSM Galați în primul tur din faza play-off a Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM). Prima întâlnire este programată duminică, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă.

Echipa de la Dunăre a obținut in extremis calificarea în play-off-ul LNBM, datorită rezultatelor directe din disputele cu Dinamo București. În sezonul regulat U-BT a învins-o pe CSM Galați în ambele meciuri în care s-au întâlnit. Cele două s-au înfruntat prima oară în debutul campionatului în curs, în luna decembrie, în cadrul turneului găzduit de Târgu Jiu.

Atunci trupa lui Mihai Silvășan a câștigat cu scorul de 80-65. În luna martie a acestui an U-BT și CSM Galați s-au înfruntat a doua oară, la Cluj-Napoca, victoria revenind tot alb-negrilor, scor 88-60. Echipa clujeană a terminat pe prima poziție a clasamentului sezonul regulat, cu 23 de victorii, 3 eșecuri și 49 de puncte. CSM Galați a prin locul 8 după 11 victorii și 15 înfrângeri.

A doua întâlnire din faza play-off va avea loc tot în sala Polivalentă din Cluj-Napoca, marți, de la ora 18:00. Dacă va fi cazul meciul decisiv va avea loc la Galați în 20 mai. În turul 1 din play-off se joacă după regula „cel mai bun din trei partide”.

Dacă va trece de CSM Galați U-BT va întâlni în semifinale învingătoarea dintre CSO Voluntari și SCMU Craiova. În penultimul act al întrecerii interne se joacă după regula ”cel mai bun din cinci partide”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu