U-BT, din victorie în victorie în LNBM. Ultima victimă e Dinamo

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au obținut, duminică seara, o nouă victorie, a 21-a la rând în Liga Națională, scor 79-63 cu Dinamo București. Urmează, luni, întâlnirea cu SCMU Craiova.

Alb-negrii au început în forță întâlnirea cu Dinamo și și-au asigurat un avantaj confortabil de opt puncte încă de la capătul primei secvențe de joc (22-14). Trupa lui Mihai Silvășan a continuat în aceeași notă și, chiar dacă a încasat două puncte în plus față de primul sfert, au intrat la vestiare la scorul de 44-30, asigurându-și practic victoria după prima jumătate a meciului.

Sferturile trei și patru a fost mai echilibrate și pe fondul unei vizibile relaxări a clujenilor, dar și datorită eforturilor echipei Dinamo, care a reușit să țină cât de cât aproape de U-BT. 19-16 și 16-17 au fost scorurile ultimelor două secvențe care le-au asigurat alb-negrilor un confortabil 79-63 la final.

Andrija Stipanovic, autor a 17 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, Justin Edwards (14 puncte), Karel Guzman (11 puncte) și Szabolcs Santa (9), au fost cei mai importanți jucători ai liderului Ligii Naționale de Baschet Masculin. Luni, de la ora 19:15, U-BT o întâlnește pe SCMU Craiova.

Distribuie:

Postaţi un comentariu