U-BT, devastatoare în repriza a doua a meciului cu CSO Voluntari. Clujenii sunt la un meci distanță de finala LNBM

U-BT CSO Voluntari
Foto: Dan Bodea (arhivă)

Echipa masculină de baschet U-BT a câștigat și cea de a doua întâlnire din seria meciurilor din semifinalele Ligii Naționale, cu CSO Voluntari. Clujenii s-au impus cu 89-67, după o repriză a doua în care au făcut legea.

A doua partidă dintre cele două oponente a început, tipic, cu multe realizări de-o parte și de cealaltă, cu un ușor plus de combativitate și eficiență pentru trupa lui Mihai Silvășan care conducea cu 23-22. A doua secvență de joc a reprezentat începutul sfârșitului pentru echipa ilfoveană.

După un succes conturat greu în prima întâlnire (88-83), U-BT a știut să evite greșelile și să acționeze exact în zonele vulnerabile ale echipei din Voluntari. Astfel, după un parțial de 20-13, alb-negrii aveau la pauza mare un avantaj de șapte puncte, scor 44-37.

Ultimele două sferturi au fost o demonstrație de forță, reușite personale și colective, care au înclinat definitiv balanța în favoarea ardelenilor. 25-14 și 21-18 au fost scorurile intermediare, pentru o victorie finală fără dubii, 89-67, care îi duce pe clujeni mai aproape de finala Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Karel Guzman a fost omul meciului cu 22 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Justin Edwards a terminat cu 15 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Tarolis a adăugat 14 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive iar Marquis Wright 11 puncte și 4 pase decisive.

Întâlnirile dintre CSO și U-BT se mută acum la Voluntari. Meciul trei este programat luni, 31 mai, în Sala Sporturilor „Gabriela Szabo”. În cazul unei victorii, U-BT se califică în finala campionatului acolo unde va înfrunta învingătoarea dintre CSM Oradea și FC Argeș Pitești. U-BT a disputat ultima finală în 2017.

Distribuie:

Postaţi un comentariu