U-BT, deținătoarea Cupei României, debutează, marți, în noul sezon

Ediția 2020/2021 a Cupei României a programat, duminică, primele meciuri, dar U-BT va disputa prima partidă abia marți, de la ora 17:45, în compania formației CSM Galați. Alb-negrii au fost repartizați în grupa A, alături de Dinamo, BCMU Pitești și CSM Galați, iar meciurile se vor juca în cadrul unui turneu, la București.

În faza grupelor se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare, iar primele două clasate din fiecare grupă, plus două echipe cu cea mai bună linie de clasament de pe locul 3 se vor califica la Turneul Final 8, care va avea loc între 6-9 martie anul viitor, gazda urmând a fi anunțată cel mai probabil la sfârșitul acestui an. Toate partidele se vor juca fără spectatori, conform reglementărilor legale în vigoare.

Iată și programul confruntărilor pentru U-BT:
Etapa I, marți, 10 noiembrie
U-BT Cluj-Napoca vs CSM Galați, ora 17:45 (Digisport)

Etapa II, miercuri, 11 noiembrie
BCMU FCA Pitești vs U-BT Cluj-Napoca, ora 21:15 (Digisport)

Etapa III, vineri, 13 noiembrie
U-BT Cluj-Napoca vs Dinamo Știința București, ora 17:45 (Digisport)

„Coronavirusul ne-a forțat să luăm o pauză de două săptămâni, iar acest lucru și-a lăsat amprenta asupra pregătirii noastre, însă nu căutăm scuze. Vom întâlni adversari care s-au confruntat cu probleme similare. Obiectivul nostru este să ne calificăm la Final 8. Sper ca situația să ne permită să ducem competiția până la final”, a declarat pentru site-ul oficial Duško Vujošević, antrenor coordonator U-BT.

Distribuie:

Postaţi un comentariu