U-BT Cluj a transferat cel mai bun jucător din campionatul Bulgariei

sursa foto: youtube.com

Echipa masculină de baschet U-BT Cluj a oficializat al treilea transfer al acestei veri. După Vlad Moldoveanu și Kyndall Dykes fosta campioană a României și-a asigurat serviciile lui Stanimir Marinov. Bulgarul este component al echipei naționale a țării sale pentru care a jucat la toate nivelurile, de la juniori până la seniori. Marinov are 1,93 metri înălțime, 88 de kilograme și 26 de ani, evoluează pe postul de fundaș și vine la Cluj de la campioana en-titre a Bulgariei, Levski Lukoil.

Conform u-bt.ro, sezonul precedent a fost unul foarte reușit pentru fundașul bulgar. Mediile sale (15.2 puncte, 4.2 recuperări, 3.6 pase decisive și 1.5 intercepții în 24 de partide) i-au adus nu mai puțin de patru premii individuale. Astfel, Stanimir Marinov a fost declarat de către site-ul de specialitate eurobasket.com drept Player of the Year, Guard of the Year, MVP al finalei campionatului și selecționat în Best Five.

”Sunt bucuros și consider că acest transfer este un pas înainte în cariera mea. Știu că voi da ce am mai bun pentru noul meu club și sper să ajut Clujul să rămână o echipă învingătoare. Am urmărit U-Banca Transilvania și campionatul românesc de mult timp și cred că clubul a făcut o treabă foarte bună în ultimii ani”, a declarat Marinov pentru site-ul oficial al clubului clujean.

Distribuie:

Postaţi un comentariu