U-BT a trecut și de Municipal Focșani și e singura echipă neînvinsă în LNBM

Foto: Dan Bodea (arhivă)

U-BT Cluj-Napoca a obținut al cincilea succes consecutiv în Liga Națională de baschet învingând cu scorul de 82-51 pe Municipal Focșani, într-o partidă din cadrul etapei a VI-a a campionatului. Gazdele au rezistat doar 10 minute în fața multiplei campioane a țării (scor 19-25). Începând cu secvența a doua clujenii au controlat total întâlnirea și aveau la pauza mare un avans de 24 de puncte, scor 27-51.

Repriza a doua a fost mai săracă din punct de vedere al eficienței, dar chiar și în aceste condiții trupa lui Mihai Silvășan a gestionat impecabil jocul. În sfertul al treilea s-au înscris doar 27 de puncte (scor 11-16), iar în cel de al patrulea 28 de puncte (scor 13-15), iar alb-negrii au bifat o nouă victorie concludentă, a o diferență de peste 30 de puncte.

Andrija Stipanovic (18 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție), Justin Edwards (15 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție) și Patrick Richard (14 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări), au fost remarcații echipei lui Silvășan. Miercuri, de la ora 14:00, este programată întâlnirea cu CSM VSKC Miercurea Ciuc.

U-BT are maximum de puncte din cele cinci jocuri disputate și este la un singur punct în urma liderului CSU Sibiu, care, însă, are un meci mai mult disputat. Jocul de miercuri este ultimul din acest an pentru U-BT. Partea a doua a sezonului intern va continua la jumătatea săptămânii viitoare, în perioada 6/7 ianuarie, când sunt programate alte trei turnee la Craiova, Sibiu și Voluntari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu