U-BT a trecut peste eșecul cu Steaua și a obținut prima victorie în Top 6

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au câștigat lejer înfruntarea cu BC Timișoara, din cea de a doua a etapă a fazei Top 6 a campionatului, scor 98-89. În fața bănățenilor, trupa lui Silvășan a cedat conducerea jocului arareori deși, s-a întâmplat ca BC Timișoara să fie chiar la conducere, e drept pentru o foarte scurtă perioadă de timp. După un prim sfert foarte bun (27-21 pentru U-BT), oaspeții au încercat să dea lovitura în debutul sfertului al doilea.

Au preluat conducerea pe tabela de marcaj dar, în ciuda faptului că și-au adjudecat parțialul (25-22), bănățenii nu au reușit decât să limiteze proporțiile scorului (49-46 pentru U-BT, la pauza mare). Alb-violeții au mai avut o răbufnire și în sfertul al treilea când au reușit de două ori să egaleze scorul, după care clujenii s-au distanțat și și-au adjudecat meciul fără emoții. ”Un joc greu, ca toate meciurile din 1-6. Tot timpul le-am spus băieților că trebuie să muncim pentru fiecare meci, să muncim la fiecare antrenament și să ne luptăm pentru victorii.

Mă bucur că am reușit să învingem din nou Timișoara la o săptămână după precedentul meci cu ei, cred eu că de această dată am controlat mai clar, mai bine meciul. Timișoara este o echipă foarte talentată, dar și noi i-am lăsat de multe ori să își facă jocul. Cred că am fost mai concentrați decât în repriza a doua a meciului cu Steaua. Azi ne-am propus să nu ne pierdem concentrarea și am reușit”, a declarat Mihai Silvășan, pentru site-ul oficial. Giordan Watson a fost cel mai bun om de pe teren. Americanul naturalizat a reușit 25 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

Distribuie:

Postaţi un comentariu