U-BT a suferit primul eșec stagional. Urmează „Clasicul Transilvaniei” cu CSU Sibiu

Sursa foto: Facebook/u-bt-cluj-napoca

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au pierdut primul meci din sezonul în curs, 77-82 cu SCMU Craiova, dar se mențin pe prima poziție a clasamentului Ligii Naționale cu 43 de puncte. Eșecul în fața oltenilor vine cu doar o săptămână înaintea meciului cu marea rivală CSU Sibiu.

În Polivalenta din Craiova alb-negrii au început tare meciul cu SCMU și au pus 6 puncte pe tabelă înainte ca gazdele să apuce să găsească drumul spre panou. Riposta a venit imediat și craiovenii au trecut la conducere (7-6), arătând poftă de joc și ambiția de a administra prima înfrângere echipei ardelene.

Primul sfert a fost câștigat de U-BT (20-13), însă, ceea ce a urmat a fost decisiv în stabilirea scorului final. Actul al doilea a fost la discreția oltenilor care au zburdat pe teren, trupa lui Mihai Silvășan a arătat ca o echipă neputincioasă, iar scorul parțial de 24-9 în favoarea gazdelor a fost un mic cutremur care, însă, nu i-a adus cu picioarele pe pământ pe alb-negri.

SCMU a început bine și secvența a treia și a pus o diferență de 13 puncte în favoarea ei, pe tabelă. Clujenii au început cursa de urmărire, doar că de această dată au avut în față un adversar mult mai decis să câștige astfel că, eforturile alb-negrilor au fost anihilate de entuziasmul din jocul gazdelor.

Sfertul trei a fost al Craiovei, cel de al patrulea al Clujului și meciul s-a încheiat cu 82-77 în favoarea grupării oltene, una dintre echipele bune ale Ligii Naționale. Richard (20 de puncte), Edwards (19), Guzman, Stipanovic și Wright (toți câte 10 puncte), au fost principalii marcatori au echipei lui Mihai Silvășan.

La sfârșitul acestei săptămâni U-BT va evolua acasă, în Sala Polivalentă Cluj-Napoca, în meciurile cu CSU Sibiu, duminică, de la ora 21:00, respectiv cu FC Argeș Pitești, luni, de la ora 20:00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu