U-BT a renunțat la un fost câștigător al Campionatului Sud-American

Clubul de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca a anunțat că a reziliat contractul internaționalului venezuelean Néstor Colmenares, după doar două luni petrecute alături de alb-negrii. Fost dublu câștigător al Campionatului Sud-American de baschet, alături de reprezentativa statului Venezuela, Néstor Colmenares a fost una dintre achizițiile exotice anunțate de U-BT în această vară.

Sud-americanul a fost transferat pentru a suplini absența lui Karlo Žganec care s-a accidentat la umăr și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Recuperarea croatului decurge fără probleme, acesta urmând să se alăture lotului pregătit de Mihai Silvășan în această lună. În aceste condiții conducerea clubului clujean a decis rezilierea contractului cu Colmenares.

Venezueleanul a bifat doar 17 minute în maioul lui U-BT, într-un meci oficial, în înfrângerea din preliminariile Basketball Champions League cu Igokea, la capătul căreia deținătoarei Cupei României a fost eliminată din competiția continentală intercluburi. În vârstă de 32 de ani, Colmenares măsoară 2.03 metri și evoluează pe poziția de extremă de forță.

Reamintim că U-BT va disputa, vineri și sâmbătă, două jocuri amicale în compania celor de la CSM Oradea, iar în perioada 7-8 octombrie va evolua la Memorialul Elemer Tordai, la Sibiu. Sezonul 2020/2021 va debuta în 17 octombrie când sunt programate primele meciuri din Cupa României.

Distribuie:

Postaţi un comentariu