U-BT a pierdut meciul cu CSM Oradea (77-83), al treilea eșec stagional

U-BT
Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT au pierdut cu scorul de 77-83 înfruntarea cu CSM Oradea, dar rămân lideri în Liga Națională, cu un avans de patru puncte față de principalele contracandidate la câștigarea titlului național.

Fără antrenorii Mihai Silvășan și Branko Cuic pe bancă, suspendați după turneul de la Craiova, alb-negrii au început greoi partida și orădenii au profitat de lipsa de reacție a adversarilor. Primul sfert a fost, totuși, echilibrat, adjudecat de CSM cu 22-20.

În cea de a doua secvență a întâlnirii, însă, orădenii au reușit să spargă sistemul defensiv al alb-negrilor și au încheiat prima repriză cu 12 puncte avans pe tabelă, scor 47-35. Coordonați de pe margine de Dusko Vujosevic, clujenii au revenit spectaculos în sfertul al treilea, pe care l-au câștigat (27-16) și s-au apropiat la un singur punct de CSM Oradea.

Deși păreau să aibă resursele necesare să țină ritmul cu ultima campioană a României, baschetbaliștii de la U-BT și-au pierdut concentrarea în ultima secvență și au facilitat victoria gazdelor cu scorul de 83-77.

Andrija Stipanovic a înscris 18 puncte, la care a adăugat și 5 recuperări. Donatas Tarolis (14 puncte și 4 recuperări) și Justin Edwards (13 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive), au fost ceilalți jucători care s-au remarcat din tabăra U-BT care va disputa următorul meci, vineri, de la 16:45, în compania formației SCM Timișoara.

Distribuie:

Postaţi un comentariu