U-BT a pierdut cu BCMU Pitești. Alb-negrii au părut să controleze meciul, dar ultima secvență a fost de coșmar

Baschet U-BT BCMU Pitesti
Foto: Dan Bodea

U-BT a controlat cea mai mare parte a sezonului reglat al Ligii Naționale de Baschet Masculin, dar dă semne de oboseală tocmai când încep meciurile care contează. Trupa lui Mihai Silvășan a pierdut cu 74-83 întâlnirea de pe teren propriu cu BCMU Pitești.

Clujenii au început tare, în maniera obișnuită, și aveau 19-10 după primele șase minute ale meciului. Ca de obicei prima secvență a fost și cea mai spectaculoasă, cu oaspeții revenind în meci și cu un parțial de 27-20 în favoarea lui U-BT la capătul ei.

Gruparea din Trivale a dat semne clare că nu are de gând să cedeze fără luptă, disputa din Sala Polivalentă și a revenit în sfertul al doilea (22-16), insuficient totuși pentru a prelua conducerea pe tabelă, înaintea pauzei mari (43-42 în favoarea U-BT).

Pentru nereușitele din sfertul doi, clujenii s-au răzbunat în cea de a treia secvență, pe care și-au adjudecat-o cu 21-14, dar și-au și irosit energia și inspirația pentru sfertul ce avea să fie decisiv. Ultimul parțial a fost de coșmar pentru băieții lui Silvășan (10-27) și BCMU Pitești obține o victorie pe cât de spectaculoasă, pe atât de meritată.

Tarolis 22 de puncte, Stipanovic (20), Guzman (12) și Wright (10), a fost principalii marcatori au echipei clujene. În perioada 6-7 mai, U-BT va participa la ultimul turneu înainte de play-aut, la Oradea, unde va întâlni echipele CSM CSU Oradea și SCM Timișoara.

Distribuie:

Postaţi un comentariu