U-BT a învins, iar, campioana CSM Oradea

Foto: Dan Bodea

U-BT Cluj și CSM Oradea s-au întâlnit la sfârșitul săptămânii trecute, într-un meci din etapa a patra din faza a doua a Ligii Naționale, iar antrenorul echipei de fotbal Universitatea Cluj, Bogdan Lobonț, a fost invitat să dea deschiderea jocului.

Foto: Dan Bodea

Clujenii s-au impus cu scorul de 73-71, la capătul unui meci echilibrat, frumos și palpitant deopotrivă. Cu Dykes și Dorsey în zi de grație, U-BT a reușit să controleze partida, deși pe final campioana en-titre a țării putea să întoarcă rezultatul. Orădenii au câștigat primul sfert, cu 18-17, le-au cedat pe următorul cu 11-19 și au fost extrem de eficienți imediat după pauză.

După două eșecuri consecutive în Liga Națională orădenii au arătat în disputa din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, că au o mentalitate bună, de învingători, însă clujenilor le-a ieșit aproape totul. Și trupa lui Mihai Silvășan avea o problemă cu ultimele minute ale partidelor, când, de obicei, încasau coșul prin care pierdeau un meci, sau ratau aruncarea care le-ar fi adus victoria.

Foto: Dan Bodea

De această dată Kyndall Dykes a înscris două puncte când mai erau doar 7 secunde de joc și U-BT s-a impus în duelul ultimelor campioane ale României. „Un meci foarte greu, ne așteptam la asta căci ei veneau după două înfrângeri pe teren propriu, știam că au mentalitate de învingători. Sunt campionii en-titre în România și veneau să dea tot ce au mai bun în ei să câștige!

Mă bucur foarte mult pentru această victorie, nu contează cum am obținut-o, important e că am câștigat și în proporție mare suntem favoriți să rămânem pe unul dintre primele două locuri în clasament, ceea ce e important.

Urmează o pauză în care vom strânge rândurile, căutăm un jucător, probabil îl vom găsi până la sfârșitul lunii februarie, îi așteptăm și pe jucătorii accidentați, mă refer la Marinov și Kuti, să revină în angrenajul echipei în așa fel încât să putem privi spre ultima parte a campionatului, unde practic se dau bătăliile cele mai grele”, a declarat pentru site-ul oficial antrenorul Mihai Silvășan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu