U-BT a încheiat cu victorie „ciuntită” turneul „League of the 4”. Muntenegrenii de la Mornar au părăsit terenul în timpul meciului! GALERIE FOTO

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au încheiat pe treapta a treia a podiumului turneul „League of the 4”, cel mai importat eveniment baschetbalistic amical din România, marcă a Sports Festival. Finala mică dintre U-BT și Mornar Bar s-a încheiat mai devreme, antrenorul muntenegrenilor scoțându-și inexplicabil echipa de pe teren, la scorul de 58-46 pentru U-BT. Oficialii clubului Mornar au refuzat să ofere o explicație pentru gestul lor.

Până la decizia ciudată a antrenorului Mihailo Pavicević de a abandona lupta, jocul a fost echilibrat. Primul sfert s-a terminat cu scorul de 18-20. Al doilea parțial a fost cel mai spectaculos și a fost adjudecat de U-BT cu 30-24, astfel că la pauza mare tabela indica un avantaj de 4 puncte în favoarea trupei lui Mihai Silvășan (48-44).

Repriza a doua a început la fel de spectaculos cu o sarabandă de coșuri de la mare distanță. Schemele au funcționat perfect pentru U-BT, iar Karlo Žganec a strălucit sub panou. Patrick Richard a contribuit în ofensivă, iar alb-negrii au preluat controlul total al întâlnirii. La mijlocul sfertului trei, după câteva dueluri aprige între pivoți, muntenegrenii s-au pierdut cu firea. Tehnicianul Mihailo Pavicević a decis să își scoată sportivii de pe teren, scorul final al încleștării fiind 58-46.

Turneul a fost câștigat de Partizan Belgrad care s-a impus în finala mare cu scorul de 69-64 în fața turcilor de la Fenerbahce Istanbul. Sâmbătă, în prima zi a evenimentului găzduit de sala Polivalentă s-au înregistrat rezultatele:
Mornar Bar – Partizan Belgrad, scor 60-77
U-BT Cluj – Fenerbahce, scor 66-67.

Distribuie:

Postaţi un comentariu