U-BT a demolat-o pe Steaua în ultima etapă din prima parte a sezonului (galerie foto)

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au obținut o victorie categorică, scor 99-74, în fața Stelei, în ultima etapă din prima parte a sezonului în curs. Trupa lui Mihai Silvășan a profitat din plin de numeroasele absențe din lotul roș-albaștrilor și au terminat înfruntarea la o diferență de 25 de puncte.

Încă după primele 10 minute de joc U-BT avea deja un ecart de 10 puncte (24-14) și, până la pauza mare, au mărit diferența la 12 puncte, scor 50-38. Echilibrul aparent din sfertul al doilea s-a menținut încă 10 minute, în cea de a treia secvență de joc (25-22), după care universitarii s-au descătușat în sfertul patru pe care și l-au adjudecat cu 24-14.

„Este o victorie pe care o așteptam. Steaua a venit aici fără câțiva jucători importanți. Nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei. Ne-am făcut treaba, dar sunt momente în care trebuie să ne îmbunătățim jocul. Mă bucur că am dat minute tinerilor, care nu au evoluat așa mult până acum. Le-am spus băieților că trebuie să uităm deja această partidă.

Ne vor aștepta meciuri mult mai grele, în special miercuri, la Oradea. Ne pregătim pentru acel joc și încercăm să fim cât mai pregătiți. Vrem să etalăm un baschet la un nivel ridicat acolo. Le mulțumim suporterilor din galerie care au ridicat tensiunea în timpul meciului. Îi așteptăm cu drag la fiecare partidă”, a declarat Mihai Silvășan, pentru site-ul oficial.

Darko Planinic a fost principalul realizator al partidei cu 23 de puncte marcate, 4 recuperări și două pase decisive. U-BT a terminat prima parte a sezonului pe locul al doilea, la egalitate de puncte (26) cu campioana en-titre CSM Oradea. De altfel, cele două echipe sunt cotate ca principale favorite la câștigarea actualului campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu