U-BT a confirmat participarea la Memorialul Elemer Tordai de la Sibiu

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca vor participa, în perioada 7-8 octombrie la Memorialul Elemer Tordai, găzduit de Sala Transilvania din Sibiu. La competiția se va desfășura pe sistemul Final Four și-au confirmat prezența, pe lângă clubul organizator, CSU Sibiu și U-BT, formațiile Dinamo Știința București și CSO Voluntari, aceasta din urmă fiind adversara clujenilor în prima semifinală.

Meciurile se vor disputa fără spectatori, însă organizatorii au anunțat că se fac eforturi pentru ca jocurile să fie transmise online. Până să participe la turneul de la Sibiu, U-BT va înfrunta la sfârșitul acestei săptămâni pe CSM Oradea, în zilele de 2 și 3 octombrie. Meciurile cu gruparea bihoreană se vor juca în Sala Polivalentă Cluj-Napoca, de la ora 18:30. Și în acest caz organizatorii au anunțat că vor transmite partidele pe canalul de Youtube al clubului.

Sezonul 2020/2021 va debuta în România pe data de 17 octombrie, prima competiție fiind Cupa României, întrecere la startul căreia se vor alinia 13 echipe. U-BT a fost desemnată cap de serie în Grupa A, în care se va duela cu Dinamo Știința București, BCMU FC Argeș Pitești și CSM Galați. Faza grupelor se va desfășura pe sistemul fiecare cu fiecare în cadrul unui turneu. Grupele A și C se vor juca până pe 20 octombrie, iar Grupa B se va disputa până pe 21 octombrie. Reamintim că U-BT Cluj-Napoca este deținătoarea trofeului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu