U-BT a bifat două transferuri într-o zi

Conducerea campioanei României la baschet masculin, U-BT Cluj, a anunțat două noi transferuri. Este vorba de juniorul Luca Colceag, de la CSO Voluntari, și americanul Dustin Vidal Morgan Hogue.

Cel mai sonor nume este Hogue, extrema de 29 de ani care vine de la Enisey Krasnoyarsk, fosta adversară a alb-negrilor în FIBA Europe Cup. Sportivul este originar din orașul Yonkers, statul New York și și-a început cariera profesionistă în Grecia la Nea Kifissia.

Americanul a mai îmbrăcat maioul grupărilor Dolomiti Energia Trento (Italia), Goyang Orion Orions (Corea de Sud) și Aquila Basket Trento (Italia). În stagiunea precedentă, Hogue a jucat la Enisey Krasnoyarsk din Rusia, formație angrenată și în Liga VTB. În 23 de meciuri disputate în Liga VTB, Dustin a izbutit medii de 11.9 puncte, 7.6 recuperări și 2.1 pase decisive, fiind ales și în All Star Five-ul întrecerii.

Luca Colceag este fiul fostului portar al Universității Cluj, Sorin Colceag, iar mama sa, Daniela, a făcut parte din echipa glorioasă a Universității la baschet feminin, în anii ’90. Luca are 18 ani, măsoară 2 m și evoluează pe postul de extremă. În prezent, jucătorul se află cu naționala U20 a României la Sopron, pentru partidele din FIBA U20 European Challengers.

Distribuie:

Postaţi un comentariu