”U” a revenit în fața Slatinei, după ce a fost condusă la pauză

Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Cluj au întrerupt seria rezultatelor negative din Liga Națională, cu o victorie extrem de importantă în fața celor de la CSM Slatina, scor 28-23. Mai importantă pentru ”U” Cluj decât pentru Slatina, în condițiile în care fetele lui Alin Bondar se aflau pe loc retrogradabil înaintea rundei, partida a avut două reprize total diferite. În prima parte a meciului atacurile universitarelor au fost blocate foarte bine de vizitatoare, astfel că, la pauză Slatina conducea cu 15-14.

Repriza a doua a început însă, perfect pentru Universitatea care a reușit să înscrie de patru ori la rând, fără să primească vreun gol și a preluat astfel conducerea. Senocico și Puiu au fost mult mai inspirate în ofensivă, iar Raluca Petruș a avut și ea o contribuție importantă în obținerea acestui succes. ”Este o victorie foarte meritată și frumoasă, mai ales pentru că în ultima perioadă a fost presiune foarte mare pe echipă, exact din cauza acestui meci.

Fetele au fost extraordinare la antrenamentele din săptămâna premergătoare meciului și rezultatul acestei partide dovedește asta. Diferența s-a făcut clar în apărare. Dacă în prima repriză s-a simțit tensiunea, în repriza secundă au fost mult mai exacte, s-au bătut, au depus foarte mult efort și apărarea a ieșit aproape perfect”, a declarat la finalul partidei Alin Bondar, antrenorul Universității Cluj.

Cele mai importante marcatoare pentru ”U” au fost Diana Puiu (10 goluri), Mihaela Senocico (8) și Raluca Petruș (6). Etapa viitoare Universitatea Cluj va evolua în deplasare, la Dunărea Brăila. Meciul este programat la data de 4 aprilie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu