”U” a remizat cu Ermis. „Studenții” au ratat un penalti și au avut o bară

Sursa foto: fcuniversitateacluj.ro/facebook (arhivă)

Universitatea Cluj a disputat meciul test cu numărul trei în cantonamentul pe care îl efectuează în această perioadă în Cipru. Adversara „studenților” a fost gruparea din liga a doua a Ciprului, Ermis Aradippou. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2, după ce trupa lui Adi Falub a fost condusă cu 2-0.

Prima repriză a fost echilibrată. Gazdele au deschis scorul în minutul 11, după care Coman a ratat o lovitură de la 11 metri. Până la pauză alb-negri și-au trecut în cont câteva ocazii importante, fără să modifice însă, tabela de marcaj. Cei care au făcut-o au fost ciprioții, la câteva minute de la reluare.

Universitarii au reacționat imedait, dar șutul lui Penescu a lovit bara. Văsălie a redus din diferență (min. 63), iar scorul final a fost stabilit de golgheterul „Șepcilor roșii”, Dorin Goga care a punctat în minutul 80. „Studenții” au avut parte de o vizită surpriză înaintea amicalului cu Ermis. Robert Veselovsky, fostul căpitan al echipei și omul care a contribuit decisiv la calificarea în finala Cupei României din 2015, a asistat la cea de-a treia partidă de pregătire susținută de băieții lui Adi Falub.

Universitatea va disputa ultimul amical din Cipru joi, 6 februarie, de la ora 15:00, în compania celor de la FK Liepaja, locul 6 în prima ligă din Letonia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu