“U” a pierdut și la Călărași și se afundă în subsolul ligii secunde

Dorin Goga (foto, la minge) și Alex Pop (foto, în dreapta) au marcat golurile victoriei Universității Cluj în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0 / Foto: Dan Bodea

După trei eșecuri la rând a venit și al patrulea pentru Universitatea, de această dată la Călărași, după ce trupa lui Falub a deschis scorul încă din minutul 2. Kay a câștigat un duel aerian în careul gazdelor și i-a dus pe studenți în avantaj. Dunărea a restabilit egalitatea printr-o execuție a lui Ekollo care l-a lăsat fără replică pe Dur Bozoancă (mun. 26).

Gazdele puteau trece în avantaj în minutul 30 când Artur Crăciun a comis henţ în suprafața de pedeapsă. Dur Bozoanca a parat șutul lui Rusu, jucătorul Dunării ratând și al doilea șut. Pe când se pregăteau de pauză alb-negrii au încasat și golul din după un șut la colțul lung al lui Mendy. În debutul reprizei a doua a intrat pe teren și Vlad Mihalcea, ultima achiziție a Universității.

Pârvulescu a ratat din poziție bună (min. 58), iar Crăciun a restabilit egalitatea în minutul 61, după o lovitură de colţ. În minutul 74 Dunărea a ratat o ocazie uriașă, iar trei minute mai târziu arbitrul a dictat pentru a doua oara penalty pentru gazde, transformat de această dată de Șandru. Universitarii n-au mai avut puterea să reintre în meci și au înregistrat a cincea înfrângere stagională și a patra consecutivă.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu