Țucudean a intrat, a marcat și CFR a câștigat primul meci al iernii

Foto: Dan Bodea

Fostul golgheter al Ligii 1, George Țucudean, a înscris primul lui gol după mai bine de cinci luni de pauză și CFR a câștigat amicalul cu Dundalk, campioana Irlandei, în cantonamentul din Spania. Este primul succes în amicale pentru feroviari, care se pregătesc să revină în țară, iar săptămâna viitoare vor disputa primul meci oficial din noul an, acasă, cu FCSB.

Dan Petrescu a rulat și în meciul cu Dundalk întreg lotul de jucători pe care l-a deplasat în Spania. În prima repriza au evoluat: Hindrich – Ciobotariu, Vinicius, Cestor, Butean – Golofca, Itu, Hoban – Păun, Pereira și Traore. Fără câțiva dintre cei mai importanți jucători, CFR-ul a intrat la cabine la scorul de 1-0 pentru irlandezi.

În partea a doua a meciului Dan Petrescu a aruncat în luptă tot ce avea mai bun și rezultatul s-a schimbat în favoarea vișiniilor. Mai întâi a egalat George Țucudean (min. 73), iar cu trei minute înainte de final a înscris și Claudiu Petrilă. În partida cu Dundalk a debutat și Alexandru Chipciu, cea mai importantă achiziție a feroviarilor din această iarnă.

În precedentele meciuri test CFR Cluj a pierdut cu Holstein Kiel (1-2), și au remizat, 1-1, cu Wehen Wiesbaden, ambele formații din Germania. Amicalul cu Ferencvaros Budapesta a fost anulat din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Distribuie:

Postaţi un comentariu