Țucudean a dat cel mai rapid gol al campionatului, în CFR – Sepsi 3-1

Foto: Dan Bodea

Scăpați de complexul „Dan Petrescu” CFR-iștii au câștigat cu scorul de 3-1 a treia dispută consecutivă cu Sepsi Sfântu Ghoerghe. Dacă în precedentele două întâlniri feroviarii s-au impus de fiecare dată cu 1-0, în prima etapă din play-off Țucudean a înscris pentru 1-0 încă din secunda 20. Cel mai rapid gol al campionatului a fost marcat și printr-o execuție de generic, marca George Țucudean.

Imediat după gol feroviarii s-au fixat pe modul defensiv, au ținut de minge și au avut apariții rare și sterile în preajma careului oaspeților. Nici Sepsi nu a reușit să iasă din capcana CFR-ului. Odată intrați în deja celebrul joc la trecerea timpului feroviarii devin un adversar extrem de puternic, inclusiv al propriilor suporteri.

În minutul 30 Arlauskis reține o minge trimisă în adâncime către nimeni, simte nevoia de a mai condimenta jocul, cade la pământ fără să fie atins de vreun adversar, apoi solicită disperat asistență medicală. După zeci de secunde bune tot el a degajat fără nicio durere. În minutul 36, Sato l-a întins pe același Arlaukis, cu un șut în diagonală, iar câteva secunde mai târziu Tandia a încercat o deviere subtilă, dar portarul CFR-ului a rețiut mingea.

La trei minute de la reluarea partidei Vașvari a restabilit egalitatea după o pătrundere în forță a lui Mensah și o pasă în gura porții. Interesant este că Mensah l-a avut adversar direct pe Culio, la faza golului egalizator, iar argentinianul, unul dintre cei mai agresivi jucători de fotbal din Liga 1, s-a ferit să-și atace pe adversarul. N-au trecut nici 10 minute de la restabilirea egalității și Djokovic a dus echipa gazdă în avantaj.

În minutul 60 Culio comite încă una din deja celebrele lui agresiuni, dar primește doar cartonașul galben. După alte 10 minute avea să vadă al doilea galben și să bifeze a patra eliminare din acest campionat. În minutul 90+1 Omrani a fost agățat în careu de Mensah și Deac a transformat lovitura de la 11 metri. S-a terminat 3-1 pentru CFR și parcursul feroviarilor cu Alin Minteuan pe bancă continuă să fie unul perfect, cu patru victorii din tot atâtea meciuri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu