Trei medalii pentru Rareș Șipoș la Naționalele de tenis de masă

Foto: Dan Bodea

Jucătorul clujean de tenis de masă, Rareș Șipoș a obținut trei medalii (două de argint și una de bronz), la Campionatele Naționale de seniori desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute în Sala Polivalentă „Ioan Kunst-Ghermănescu” din Bucureşti.

Sportivul născut în Cluj-Napoca a cucerit medalia de bronz în proba de simplu, după ce a cedat în penultimul act al întrecerii în fața lui Cristian Pletea, scor 3-4. Până să-și asigure prezența pe podiumul naționalelor Rareș a trecut în sferturi de Alexandru Manole cu scorul de 4-1. Șipoș și Pletea au făcut pereche în proba de dublu unde au pierdut finala jucată împotriva perechii Ovidiu Ionescu şi Cristian Chiriţă, scor 2-3. În semifinale, Şipoş şi Pletea s-au impus cu 3-2 în faţa perechii Hunor Szocs/Alin Spelbuş. Învinşii din semifinale au obţinut medaliile de bronz.

Cea de a treia medalie a fost cucerită în proba de dublu mixt în care Rareș a făcut pereche cu Andreea Dragoman. Cei doi au pierdut finala jucată împotriva perechii Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs, scor 0-3. În semifinale Şipoş şi Dragoman au trecut cu 3-0 de perechea Hunor Szocs/Eliza Samara.

Distribuie:

Postaţi un comentariu