Tempestini, a doua victorie la rând în CNRR. Marișca a prins și el podiumul

Simone Tempestini

Pilotul echipei clujene de raliuri Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, a triumfat și în cea de a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri al României (CNRR) – Raliul Perla Harghitei Tess, defășurat la sfârșitul acestei săptămâni. Potrivit site-ului Federației Române de Automobilism Sportiv, echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu, la bordul unui automobil Skoda Fabia R5, a fost cronometrat pe cele 11 probe speciale în 57 min 35 sec 2/10.

Clujenii au dominat categoric întrecerea și au câștigat nu mai puțin de nouă din cele 11 probe speciale. Tempestini și Itu au fost urmați în clasamentul final al Raliului Harghitei de echipajul Dan Gîrtofan/Tudor Mârza (Skoda Fabia R5), la 01 min 02 sec, iar pe poziția a treia s-au situat Bogdan Marişca/Karoly Borbely ( Ford Fiesta R5), la 01 min 20 sec 2/10. Pentru succesul din cea de a doua etapă a CNRR Simone Tempestini a fost recompensat de organizatori cu un cec în valoare de 1.000 de euro.

Reamintim că la sfârșitul lunii iunie Simone Tempestini secondat de Sergiu Itu a câștigat Raliul Argeșului, prima etapă din Campionatul Național de Raliuri. Clujeanul a reușit să se impună în 5 dintre cele 6 probe speciale ale rundei care a deschis ediția 2020 a întrecerilor naționale de raliuri. Etapa a treia a Campionatului Național de Raliuri va avea loc în perioada 14-15 iulie, Raliul Sibiului. Noutatea sezonului în curs o reprezintă introducerea ca bonus a Raliului Sucevei după nu mai puțin de 30 de ani de pauză.

Distribuie:

Postaţi un comentariu