Tamaș, operat cu succes. Căpitanul Universității se simte bine și abia așteaptă să revină alături de echipă

Sursa foto: realitatea.net

Gabriel Tamaș, noul căpitan al Universității Cluj, a fost supus, marți, unei intervenții chirurgicale, după ce la începutul săptămânii trecute a fost diagnosticat cu ruptură de menisc. Echipa medicală care a efectuat operația a transmis că aceasta s-a derulat fără vreun eveniment care să pună în pericol integritatea internaționalului român, că acesta se simte foarte bine, post-operator, și că este nerăbdător să se alăture echipei „Șepcilor roșii”.

Reamintim că Gabriel Tamaș s-a accidentat în minutul 78 al meciului cu Aerostar Bacău, câștigat de ”U” cu 1-0, în prima etapă a noului campionat. Tamaș a fost transportat la spital cu ambulanța. În ciuda durerilor resimțite, Tamaș a ținut să joace inclusiv în meciul de luni, cu o seară înaintea operației. Din păcate căpitanul lui ”U” nu a putut să-și ajute echipa să evite înfrângerea în meciul cu ASU Poli Timișoara (scor 0-1).

Conform propriilor declarații, dacă nu vor apărea eventuale complicații, Tamaș va reveni la antrenamente în 2-3 săptămâni.

Distribuie:

Postaţi un comentariu