Sub limita decenţei. “U”, punct norocos la Ghermănești

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat la Ghermănești, cu ultima clasată în Liga 2, Sportul Snagov. Fără contribuţia a patru jucători de bază, Cosmin Dur-Bozoancă, Tudor Telcean şi Artur Crăciun, toţi trei convocaţi la echipele naţionale de tineret ale României, respectiv Republicii Moldova, plus George Florescu, suspendat, “U” a etalat un joc la limita mediocrităţii.

Micle, de la gazde, a irosit prima oportunitate a „Șepcilor roșii”, dar a trimis de puțin pe lângă propria poartă o minge centrată de Takacs (min. 6). Alb-negrii nu au realizat că joacă cu ultima clasată și a căutat o inutilă posesie, în vreme ce gazdele au trecut în controlul partidei. Gavra a ieșit accidentat, iar înlocuitorul lui, Rafa, le dă ceva emoții ilfovenilor.

În minutul 44 Alex Pop a înscris pentru “U”, dar fotbalistul clujean se afla în poziție afară din joc și reușita a fost anulată. La pauză tabela indica nimic la nimic, ilustrând perfect evoluţia celor două echipe. Ceva mai bine au început „studenţii” repriza a doua. Kay și Cerul și s-ar senaţia ca “U” ar putea încerca, măcar, să câștige jocul.

În minutul 80 Divan a anticipat golul Universității, dar mingea trimisă cu capul a lovit bara transversală a porții adverse. Câteva zeci de secunde mai târziu Kay s-a înălțat imperial și a trimis în plasă pentru 0-1. Pârvulescu a ratat nepermis, în minutul 86, singur cu portarul. În minutul 90 Kay a comis henţ în careu și Safsaf a egalat.

Același fotbalistica ratat incredibil, în situație unu la unu cu Totuși și “U” smulge un punct cu forcepsul pe terenul celei mai slabe echipe din Liga 2. La meci a asistat și Gheorghe Mulţescu, probabil viitorul antrenor al Universității.

Distribuie:

Postaţi un comentariu