Stop joc! Din cauza numărului mare de jucători accidentați ”U” Cluj nu se prezintă la meciul cu CSM Baia Mare

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Echipa masculină de rugby a CS Universitatea Cluj nu va face deplasarea la Baia Mare pentru meciul cu Știința, programat în cadrul etapei a 6-a în grupa A a Cupei României. Înfruntarea era programată, sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 11:00, pe „Arena Zimbrilor”, dar nu va mai avea loc din cauza numărului mare de jucători accidentați din lotul Universității.

În plus, alb-negrii au nu mai puțin de 5 jucători convocați la loturile naționale (de seniori și U20) ale României, astfel că, antrenorii Horea Hîmpea, Cristian Săuan și Mihai Roman sunt în imposibilitatea de a deplasa un lot complet pentru înfruntarea cu campioana țării.

CSM Știința Baia Mare câștigă la masa verde duelul cu ”U” Cluj, scor 5-0, plus punctul bonus ofensiv. Pentru a se califica în finala competiției, CSM Știința Baia Mare are nevoie de un rezultat pozitiv reușit de Tomitanii Constanța în confruntarea cu Timișoara Saracens, programată tot sâmbătă, în ultima etapă a fazei grupelor, pe Tomitanii Constanța. În singurul joc al grupei B, CSA Steaua București (formație deja calificată în finală) va juca pe propriul teren contra rivalei CS Dinamo București. Echipele de pe primul loc din fiecare grupă vor disputa finala Cupei.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu