Start fals pentru ”U” la turneul de menținere/promovare în Liga Națională

Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Cluj participă în aceste zile la Cisnădie, la turneul de menținere/promovare în Liga Națională, alături de Dacia Mioveni, CSM Târgu Mureş şi CSM Slatina. Miercuri s-au disputat primele meciuri, iar universitarele au obținut doar un rezultat de egalitate în disputa cu Dacia Mioveni, scor 23-23.

Trupa antrenată de Alin Bondar au ratat victoria fiind egalate la una dintre ultimele faze de joc. În prima repriză cele două oponente au mers umăr la umăr astfel că, la pauză clujencele aveau doar un gol în plus (15-14). Echilibrul s-a menținut și în actul secund al înfruntării, cu un ușor avantaj pentru echipa din Mioveni care a reușit să se desprindă la trei goluri (20-17), dar nu au știut să conserve rezultatul.

Finalul partidei părea să fie la îndemâna universitarelor, care conduceau cu 23-21 cu un minut și jumătate înaintea ultimei sirene. Câteva inexactități în defensivă și o inexplicabilă cădere fizică a clujencelor au fost speculate de echipa din Mioveni, care a reușit să egaleze la 23 și să le dea mari emoții fetelor lui Bondar.

În celălalt meci al turneului CSM Slatina a dispus de CSM Târgu Mureș cu 28-22. Astfel, capul de afiș al competiției este meciul dintre Universitatea Cluj și CSM Slatina, programat, vineri, 7 iunie. Până la această întâlnire, ”U” Cluj joacă, joi, cu CSM Târgu Mureș. Orice alt rezultat decât victoria ar complica și mai mult situația ardelencelor. Primele două clasate își vor asigura rămânerea/promovarea în Liga Națională.

Distribuie:

Postaţi un comentariu