Sports Festival aprinde lumina în noaptea de Pasti pe BT Arena

Foto: Dan Bodea

Sub moto-ul „Există lumină pentru pasiunile care ne aduc împreună”, organizatorii Sports Festival vor aprinde în Noaptea de Înviere mai multe reflectoare montate pe Sala Polivalentă Cluj-Napoca (BT Arena). Gestul este unul simbolic, de speranță și recunoștință pentru cei pasionați de sport, amatori sau profesioniști.

„Sâmbătă seara, la ora 20:30, vom da drumul mai multor reflectoare pe care le-am montat pe BT Arena. Ele vor lumina cerul toată noaptea, iar fasciculele vor putea fi văzute de toți cei care locuiesc în apropiere sau în zonele înalte ale orașului. Am vrea să privim un pământ luminat, să vedem reflectoare aprinse pe fiecare stadion, teren de tenis, pârtie de ski, traseu de formula 1, hipodrom, sală de sport, sau teren din curtea școlii. Acolo ne vom revedea din nou cu bucurie și ne vom aplauda din nou campionii!”, este mesajul organizatorilor.

Anul acesta ar trebui să aibă loc cea de a treia ediție a Sports Festival, însă desfășurarea evenimentelor este serios periclitată de pandemia de coronavirus care a blocat sportul la nivel planetar. Ediția din acest an a Sports Festival era programată în perioada 11-14 iunie, capetele de afiș fiind meciul de retragere a lui Adrian Mutu (la care au confirmat participarea Paolo şi Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gatusso sau Sebastien Frey), demonstrativul de tenis dintre Simona Halep și invitații ei, și multe alte surprize.

Sports Festival este o experiență unică de festival, un mix între sport, divertisment, educație, competiție și distracție. Misiunea inițiatorilor proiectului este să aducă împreună, o dată pe an, industria sportului românesc și internațional în cadrul unui eveniment unic, gândit să ofere oportunități excepționale pentru industrie și pentru publicul larg.

Timp de 4 zile, zeci de sporturi vor fi expuse anul acesta în fața publicului pentru a le descoperi, a participa la competiții sportive sau pentru a se bucura de sport de calitate în demonstrații oferite de campioni mondiali. Sports Festival promovează sportul și un stil de viață sănătos, oferind modalități de a învăța unii de la alții și oportunități de conexiune cu ultimele tendințe mondiale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu