Someșul Dej, prima victorie afară, Arieșul Turda, eșec la Cugir. Unirea Dej și Sănătatea, reprogramate

Etapa a 6-a a ligii a treia a programat la sfârșitul acestei săptămâni jocurile etapei a 6-a. Din cele patru reprezentante ale Clujului doar Someșul Dej și Arieșul Turda și-au disputat meciurile. Primii s-au impus pe terenul celor de la CSM Satu Mare, într-o partidă din seria a 10-a, obținând astfel, primul succes din istoria clubului în eșalonul terț. Unicul gol al întâlnirii poartă semnătura lui Luca Tincău, în proprie poartă. Someșul a urcat pe locul 6 în clasamentul seriei, cu 6 puncte.

Arieșul Turda a avut deplasare grea la Metalurgistul Cugir, liderul seriei a 9-a și a pierdut, altfel scontat, cu 1-2. Gazdele, neînvinse în actualul campionat, au deschis scorul în minutul 40 prin Goronea, dar clujenii au restabilit egalitatea în cel de al doilea minut adițional al primei reprize prin Hetea. Golul victoriei i-a aparținut lui Marius Lupu (min. 56). Metalurgistul conduce detașat în clasamentul seriei cu maximum de puncte (18), urmată de Unirea Dej cu 12 puncte și un meci mai puțin disputat.

Tot în seria a 9-a meciurile Unirea Dej – CS Hunedoara, respectiv Sănătatea Cluj – Industria Galda nu s-au disputat din cauza numărului mare de jucători din loturile oponentelor echipelor clujene, infectați cu coronavirus. Nici adversara Universității Cluj din Cupa Românie, viitorul Șelimbăr nu și-a disputat meciul programat în deplasare cu Hermannstadt 2, tot din cauza îmbolnăvirilor cu SARS-COV-2 din lotul grupării din Șelimbăr.

Echipa sibiană va pierde, cel mai probabil, la masa verde meciul cu ”U” Cluj din turul 4 al Cupei României, FRF urmând să anunțe la începutul săptămânii viitoare decizia în acest caz.

Distribuie:

Postaţi un comentariu