Situația devine alarmantă la CFR. Și portarul Sandomierski este suspect de infecție cu coronavirus

La nici 24 de ore după ce Alex Păun a fost diagnosticat cu noul coronavirus un al doilea jucător din lotul CFR-ului este și el suspect de infecție cu SARS-COV-2. Portarul polonez Grzegorz Sandomierski a prezentat și el simptome specifice COVID-19, anunță Prosport.

Oficialii clubului feroviar au anunțat că sâmbătă întreg lotul de jucători și stafurile tehnic și administrativ au efectuat noi teste, rezultatele urmând să ajungă pe adresa clubului luni. Lotul pregătit de Dan Petrescu se află cantonat în baza sportivă de la Mogoșoaia unde vor rămâne pentru următoarele 7 zile.

Reamintim că, sâmbătă, mijlocașul Alex Păun a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-COV-2, iar meciul cu FCSB a fost amânat. Păun s-a simțit rău, sâmbătă dimineața, iar medicul echipei a sesizat că are temperatură. A fost izolat imediat și i s-a făcut testul pentru COVID-19, iar rezultatul, pozitiv, a sosit în jurul orei 16:00.

Situația devine aproape imposibilă în Liga 1, după ce Dinamo a anunțat că nu mai puțin de 10 jucători au fost diagnosticați cu coronavirus, plus maseurul echipei, acesta din urmă diagnosticat chiar duminică.

Distribuie:

Postaţi un comentariu