Simone Tempestini va lua startul, în premieră, în Campionatul Naţional de Drift 2020

Simone Tempestini

Campionul național absolut de raliuri, Simone Tempestini, va participa la sfârșitul acestei săptămâni la prima etapă din calendarul Campionatului Național de Drift. Pentru pilotul echipei Napoca Rally Academy aceasta este prima prezență în întrecerea internă de derapaje controlate.

„Mie întotdeauna mi-a plăcut partea asta de show și va fi o experiență plăcută, sunt convins. Chiar iau în calcul să particip la toate etapele dacă programul internațional îmi va permite”, a declarat Tempestini junior, care va pilota un BMW e36 de 450 de cai putere.

Campionatul Național de Drift se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni, la Prejmer (Brașov), fără spectatori, pentru a respecta normele impuse de autorități pentru stoparea răspândirii noului coronavirus, însă fanii vor putea urmări, în direct, duminică, de la ora 16:00, pe Pro X și YouTube, duelurile din Top 16.

În total, de 39 de piloți, dintre care 20 la Clasa Pro, s-au înscris în competiție, printre aceștia numărându-se și clujeanul Simone Tempestini care a obținut recent licența de concurs, iar sâmbătă va fi prezent la antrenamentele oficiale. Ultima oară când circuitul de la Prejmer a găzduit o etapă națională de drift s-a întâmplat în 2018, atunci când victoria i-a revenit lui Călin Ciortan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu