Simona Halep ar putea reveni la Sports Festival și în 2020

Simona Halep joacă și în 2020 un demonstrativ de tenis la Sports Festival, anunță organizatorii. Alături de ea, în cazul în care nu va suferii vreo accidentare, în terenul de la BT arena vor intra tenismeni de top și prieteni. Evenimentul va avea loc în 12 iunie, iar organizatorii promit din nou un adevărat spectacol! Bilete s-au pus în vânzare pe www.sportsfestival.com și www.entertix.ro, iar primele 2000 sunt disponibile la prețuri early bird: 60 lei, 95 lei și 140 lei.

Simona a făcut spectacol în 2019, iar clujenii mai vor
În 2019, meciul demonstrativ de tenis din Sports Festival a fost emoționant atât pentru Simona, cât și pentru public, presărat cu improvizații și amuzament. Alături de Simona Halep au intrat în teren sportivi de calibru mondial Marius Copil, Fabio Fognini și Daniela Hantuchová, antrenorii Darren Cahill și Andrei Pavel, Stere Halep, tatăl Simonei, Emil Boc, arbitri de linie dar și copiii de mingi.

„M-am simțit extraordinar! Și pot să spun că n-am râs în toată cariera mea, cât am râs pe teren, la Cluj. Este un nou început”, declara Simona la finalul meciului din iunie anul acesta. În cadrul evenimentului a fost dedicat un moment special pentru a aduce un omagiu familiei Simonei Halep, campionii din spatele campioanei, unul dintre cei mai mari sportivi ai Românei.

Meciul s-a disputat cu casa închisă. 9.000 de oameni au respirat și au râs la unison în BT Arena, urmărind un demonstrativ de excepție cu multe momente amuzante care au reamintit oamenilor ca sportul înseamnă distracție, în primul rând.

Sports Festival reprezintă o inițiativă unică care recreează un întreg univers sportiv, cu profesioniști și amatori, și cu scopul de a promova într-un mod diferit mișcarea și un stil de viață sănătos.

Distribuie:

Postaţi un comentariu