Și CFR și-a reluat pregătirile

Foto: Dan Bodea

Fotbaliștii CFR-ului și-au reluat pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii 1. Dacă la primul control medical au fost prezenți doar jucătorii români, plus Jakolis şi Nouvier, ceilalți străini din lot s-au prezentat la vizita medicală, miercuri. Până în data de 28 iunie feroviarii se vor pregăti pe plan local, după care vor pleca într-un cantonament în Slovenia, acolo unde se vor pregăti și campionii României, fotbaliștii de la Astra Giurgiu.

De altfel, cele două echipe își vor disputa și primul trofeu al noului sezon, Supercupa României. Conform știridesport.ro, finala va fi găzduită de Cluj Arena, cel mai probabil la data de 9 iulie. Revenind la pregătirea CFR-ului, oficialii așteaptă încă un răspuns al antrenorului Toni Conceicao. Președintele demisionar al grupării clujene, Iuliu Mureșan, este convins că portughezul își dorește să continue pe banca echipei din Gruia.

”Eu sper să rămână. Are ceva oferte, din Portugalia sigur, nu ştiu dacă şi din România, sunt sigur că vrea să rămână dar va trebui să existe nişte discuţii în care clubul şi antrenorul să ajungă la un consens, mai ales în ceea ce priveşte lotul de jucători, pentru că asta îl intereseazî pe Conceicao, nu banii. Banii sunt pe plan secundar. Dacă va rămâne, nu va rămâne pentru a se îmbogăţi, ci pentru a-şi continua munca, dar şi clubul trebuie să-i asigure nişte condiţii, mai ales în ceea ce priveşte creşetrea valorii lotului, pentru că din păcate am avut câţiva jucători de umplutură şi care au luat salariul degeaba. Sper ca acei jucători să plece, să înţeleagă căă nu se mai poate continua aşa”, a precizat Mureșan.

În Slovenia vișiniii juca patru meciuri amicale, cu NK Osijek, Zorya Luhansk, Dinamo Moscova şi Karpaty Lvov.

Postaţi un comentariu