Sezon terminat pentru Dan Petrescu

Foto: Dan Bodea

Din cele 26 de persoane a căror teste COVID au ieșit pozitiv, doar Antrenorul Dan Petrescu și jucătorii Grzegorz Sandomierski, Cristi Manea, Adrian Păun, Damjan Djokovici și Lacina Traore sunt în continuare purtători ai vurusului Sars-Cov 2 și au interdicție de a participa la acțiunile echipei.

Cea mai grea lovitură o reprezintă absența lui Dan Petrescu, intervențiile acestuia, la vestiar, fiind adesea decisivă în ecuația meciurilor. În aceste condiții secundul Valeriu Bordeianu va conduce echipa feroviară în disputa cu FC Botoșani, programată marți seara, de la ora 21:30 pe arena din Gruia.

„Suntem alături 100% de jucătorii și staff-ul tehnic care au fost testați pozitiv și ne dorim să se însănătoșească mai repede pentru a putea să revină alături de echipă. Faptul că antrenorul principal al echipei noastre, Dan Petrescu, alături de o parte a staff-ului său tehnic, nu va putea fi alături de echipă în următoarea perioadă este un mare handicap al echipei noastre în lupta pentru titlu”, a anunțat conducerea CFR-ului într-un comunicat.

Cum feroviarii sunt obligați să dispute toate cele trei meciuri rămase din acest campionat pe parcursul următoarelor șase zile, pentru Dan Petrescu acest sezon este practic încheiat. De altfel, este foarte posibil ca tehnicianul să se despartă de gruparea clujeană în următoarea perioadă. Cotidianul portughez A Bola a anunțat că Ricardo Sa Pinto a fost deja contactat de șefii campioanei pentru a prelua echipa, negocierile fiind deja avansate.

Ricardo Sa Pinto este fost atacant al echipei naţionale a Portugaliei și le-a mai antrenat pe Sporting Braga, Steaua Roşie Belgrad, Belenenses, Atromitos, Standard Liege şi Legia Varşovia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu