Sergiu Buș nu se întoarce la CFR! Tocmai a semnat cu FCSB

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Atacantul Sergiu Buș a semnat, marți, un contract valabil pentru următoarele trei sezoane cu vicecampioana României, FCSB. Oficialii clubului CFR Cluj au anunțat încă de săptămâna trecută că au ajuns la un acord cu fotbalistul de 27 de ani care a crescut și s-a format ca sportiv chiar la clubul feroviar.

Deși era văzut ca înlocuitorul perfect pentru George Țucudean, golgheterul vișiniilor care a refuzat să mai îmbrace tricoul campioanei în finalul acestui sezon, Buș a ales oferta bucureștenilor și se va alătura lotului roș-albaștrilor imediat după încheierea actualului campionat.

„Eu am spus că noi până acum nu am avut atacant ca Sergiu. Poate Kapetanos, poate Alibec, dar nu a fost serios. Dar Sergiu e exact genul de atacant care mie îmi place, adică mobil, are execuţie, dă cu capul, are viteză, are forţă. E complet, le are pe toate. Mie nu-mi plac jucătorii de care se loveşte mingea ca de perete. Sergiu atinge mingea, e magnet.

Aşa îl văd eu, poate mă înşel, pentru că m-am mai înşelat. Pot să iau şi bani pe el pentru că i-am făcut contract pe trei ani şi clauză de reziliere de 2 milioane de euro. Pe mine însă nu mă interesează banii, ci cupele europene şi la anul nimeni să nu schiţeze în faţa noastră în lupta la titlu. Eu l-am dorit pe Sergiu pentru că eu am zis că nu mai aduc jucători străini”, a declarat finanțatorul FCSB, Gigi Becali.

De-a lungul carierei Sergiu Buș a mai evoluat la formaţiile CFR Cluj, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, Corona Braşov, ŢSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra Giurgiu, Levski Sofia şi Gaz Metan Mediaş. În actualul sezon, Buş a înscris 11 goluri în cele 31 de partide disputate pentru Gaz Metan Mediaş în Liga I şi Cupa României.

Distribuie:

Postaţi un comentariu